Ludovika Campus - Nemzeti Közszolgálati Egyetem új létesítményeinek építése

Ludovika Campus – Nemzeti Közszolgálati Egyetem új létesítményeinek építése

 

Alapadatok:

Megbízó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem / Főber Zrt.

Kivitelező: W-É-P CAMPUS Konzorcium ZÁÉV Építőipari Zrt. Magyar Építő Zrt.

Kivitelezés összege: 9 940 000 000 Ft

Szerződés kezdete/vége: 2017.03.01. / 2019.09.30.

 

Projekt rövid leírása:

A Ludovika Campus projekt keretében a mintegy 26 hektáros Orczy park területén, több új épület kivitelezése és felújítása valósult meg, a park rehabilitációjával együtt. Ennek során a főépület rekonstrukciója és egy új kollégium épület kivitelezését követően került sor az Új Oktatási Épület megvalósítására, valamint a Lovarda- Istálló épületegyüttesének felújítására.

Ezzel párhuzamosan készült az RTK épületegyüttes a Diószegi Sámuel utcában, amely egy gyalogoshíd segítségével kapcsolódik zárt módon a park területéhez. A projekt feladataihoz tartozott egy sportközpont kialakítása, valamint a tó körüli szabadidős funkciók épületeinek felújítása is.

Eurout Kft. főbb feladatai:

A projekt keretében cégünk, a mintegy 20.000 m2 alapterületű Új Oktatási Épület szerkezetépítését követően kapcsolódott be a munkákba és vette át a lebonyolító mérnöki feladatokat. Ezzel párhuzamosan a gépész – elektromos műszaki ellenőri feladatokat látta el az RTK – Speciális Oktatási Épületnél. Továbbá a teljes park felújítása és az Istálló és Lovarda épületeinek teljes felújítása során látta el a műszaki ellenőri és lebonyolító mérnök feladatokat minden szakágban