Közlekedés

Az országok közötti és azon belüli gyors, kényelmes és biztonságos közlekedés a gazdaság működésének és fejlődésének a feltétele. Az ehhez kapcsolódó projektek mindennapi életünket érintik, azok sikeres megvalósítása közelebb hozza az embereket egymáshoz és sikere mindannyiunk közös sikere.

Az Európai Unió kiemelt figyelmet fordít a tagállamok belső és egymás közötti közlekedésének korszerű, folyamatos fejlesztésére és annak támogatására. Munkáink során az ilyen feladatokat a közlekedésépítés szinte valamennyi szakterületét érintően kifogástalanul elláttuk (Út-, híd-, autópálya építés, Villamos- és vasúti pálya építés, Metró építés) és jelenleg is számos közlekedésfejlesztési projektben veszünk részt az útfelújításoktól a folyami kikötőépítésig. Eddigi tapasztalataink és sikereink igazolják, hogy szakértői csapatunkkal felkészültek vagyunk arra, hogy az újonnan induló közlekedésfejlesztési projekteket is magas szintű szakmai követelményeknek megfelelően, az előírt határidőre és minőségben eredményesen megvalósítsuk.

Cegléd-Nyársapát-Nagykőrös összekötő kerékpárút építése
M6-M60 Koncessziós autópálya Szekszárd – Bóly–Pécs szakasz
Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)
8. sz. főút Várpalota elkerülő építése
M85 autópálya Enese-Csorna közötti szakasz megépítése
Budapesti útfelújítások
M35 és M4 autópálya építése
21. sz. főút négynyomúsítása IV. szakasz műszaki ellenőri feladatainak ellátása
67.sz. főút 2x2 keresztmetszetre történő fejlesztése
M1 autópálya, bal pálya, Óbarok pihenőhely és kapcsolódó létesítmények megépítése
Országos közúthálózaton végzett közútkezelői tevékenység ellenőrzése vagy Országos közúthálózat üzemeltetési és fenntartási feladatainak ellenőrzése
M4 Abony - Törökszentmiklós közötti szakasz megvalósítása új Tisza-híd megépítésével